Kamenný obchod ve Veverkově 10 otevřen. Vyzvednout e-shopové objednávky je možné v PO+ÚT od 12-18 hodin, ve ST+ČT 12-19 hodin. Objednávky nad 1500 Kč doručení na výdejní místo Zásilkovny zdarma.

Glycerin

95 

Glycerin je zvlhčovadlo a používáme jej při výrobě hydratačních pleťových krémů nebo do dezinfekce na ruce, aby vaše ruce nebyly tak vysušené.
Snažíme se šetřit jednorázovými obaly, proto vaši objednávku zabalíme do skleněných zavařovaček nebo plastového obalu, které darovaly zákaznice a zákazníci do naší prodejny a my je pečlivě vyčistily.

Vyčistit
  

Glycerin rostlinného původu –  palm free
Glycerin je zvlhčující látka a je součástí mnoha kosmetických přípravků, které mohou být ve směsi s mnoha jinými látkami, aniž by ztratil svou chemickou stabilitu

Doporučené dávkování do 5 % v pleťové kosmetice,
rozpustný ve vodě nebo v alkoholu, nerozpustný v oleji

INCI: glycerin
Surovina pro kosmetickou výrobu

Velikost

1 g, 10 g, 30 g, 50 g, 100 g, 500 g

Aktualizuji…
  • Žádné produkty v košíku.