Jojobový olej

37500

Jojobový olej milujeme, pečuje perfektně o suchou, smíšenou, mastnou i ekzematickou pleť. Díky obsahu vitaminu E  pokožku regeneruje, posiluje a chrání jí. Používáme ho na péči o pleť místo krému, na odličování, do vlasů nebo na výrobu osobních olejových vůní a parfémů. Samotný olej má krásně žlutou barvu a je bez zápachu.  Snažíme se šetřit jednorázovými obaly, proto vaši objednávku zabalíme do perfektně vyčištěných skleněných zavařovaček nebo jiného typu obalu.

Zrušit výběr

Zajímavostí je, že jojobový olej je ve skutečnosti tekutý vosk s unikátním poměrem vysoce nenasycených mastných kyselin.  Olej se lisuje za studena ze semínek stálezeleného keře Simondsie čínská, který pochází z Kalifornie.

Používá se samostatně nebo v pěstících, denních i nočních krémech.
Olej se dobře vstřebává a reguluje vlhkost pokožky.

Použití: Malé množství oleje aplikujte ráno a/nebo večer na čistou navlhčenou pokožku obličeje a lehce rozetřete.
Při péči o vlasy po té olej smyjte.

Způsob získávání: lisovaný za studena. Dodavatel zaručuje kvalitu oleje certifikátem organic.

INCI: Simmondsia chinensis

Velikost

10 ml, 30 ml, 50 ml, 100 ml, 200 ml

Katalogové číslo: - Kategorie: ,
Updating…
  • Žádné produkty v košíku.