Jojobový olej 30 ml

155

Jojobový olej milujeme, pečuje perfektně o všechny typy pleti, od suché po mastnou. Díky obsahu vitaminu E  pokožku regeneruje, posiluje a chrání jí. Používáme ho v péči o pleť místo krému, na odličování, do vlasů nebo na výrobu osobních olejových vůní a parfémů. Samotný olej má krásně žlutou barvu a je bez zápachu.

Můžete si jej také u nás objednat ve větším balení.

Zrušit výběr

Zajímavostí je, že jojobový olej je ve skutečnosti tekutý vosk s unikátním poměrem vysoce nenasycených mastných kyselin.  Olej se lisuje za studena ze semínek stálezeleného keře Simondsie čínská, který pochází z Kalifornie.
Používá se samostatně nebo jako součást pěstících, denních i nočních krémů.
Olej se dobře vstřebává a reguluje vlhkost pokožky.

JAK SE POUŽÍVÁ
Naneste malé množství oleje na navlhčenou pleť či vlasy a jemnými pohyby lehce vmasírujte. Na odličování naneste 3 – 5 kapek na navlhčený tamponek, nechejte chvilinku působit na nalíčeném oku a setřete makeup, dále dočistěte celou pleť, krk a dekolt. Čištění pleti doporučujeme nejen večer, ale také ráno, před nanesením hydratačních krémů. Odličovací rituál dovedete k dokonalosti zkombinováním s květovou vodou (např. oblíbenou růžovou).

Způsob získávání: lisovaný za studena. Dodavatel zaručuje kvalitu oleje certifikátem organic.
INCI: Simmondsia chinensis
Balení: 30 ml v zelené nebo hnědé skleněné lahvičce s pipetou

Barva lahvičky

hnědá, zelená

Katalogové číslo: - Kategorie:
Updating…
  • Žádné produkty v košíku.