Konzervant Cosgard

65315

Antibakteriální a protiplísňový konzervant Cosgard bude účinně chránit všechny vaše přípravky obsahující vodní složku (krémy, mléka, pleťové vody, gely …). Je syntetického původu, ale je jedním z mála konzervantů povolených Ecocertem a je široce používán v BIO kosmetice. My jej máme rády, protože díky němu naše hydratační pleťové krémy vydrží až 6 měsíců a naše atopická kůže jej velmi dobře snáší.

Balení je nová lékovka s kapátkem, aby se vám konzervant dobře dávkoval.
10 g odpovídá zhruba 15 ml

Zrušit výběr

Konzervant syntetického původu (benzylalkohol, kyselina dehydrooctová, voda), kvalita pro kosmetiku, schváleno pro použití při výrobě BIO kosmetiky. Používá se pro konzervaci všech druhů výrobků obsahující vodu (destilovanou, pramenitou, hydrolát, aloe vera gel…) jako jsou tzn. dvoufázové pleťové krémy, tělová a odličovací mléka apod.

Dávkování: 0,2 až 1% (z celkové hmotnosti přípravku), zavádí se na konci výroby, obvyklé dávkování 0,6%
Rozpustnost: rozpustný ve vodě
Po kontaktu koncentrované ingredience s pokožkou omyjte mýdlovou vodou

Zajímavost: 100 g odpovídá zhruba 150 ml

Složení
Benzyl alkohol, Dehydroacetic acid, aqua
E265

Země původu: EU

Balení: hnědá nová skleněná lahvička s kapátkem

OZNAČENÍ PODLE NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (ES) č. 1272/2008

Varování

H302 – Zdraví škodlivý při požití. 
H332
– Zdraví škodlivý při vdechování. 
R20/22
Zdraví škodlivý při vdechování a při požití. 
P261
– Zamezte vdechování prachu/dýmu/plynu/mlhy/par/aerosolů. 
P301 + P312
 PŘI POŽITÍ: Necítíte-li se dobře, volejte TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÍ STŘEDISKO nebo lékaře.

Velikost

5 g, 10 g, 20 g, 50 g, 100 g

Katalogové číslo: - Kategorie: ,
Updating…
  • Žádné produkty v košíku.