Oxid titaničitý

3160

Oxid titaničitý je bílý pigment, který se pro svou jasnou barvu často používá v kosmetických výrobcích. Zajišťuje neprůhlednost barev a slouží jako ochrana před UV zářením. 

Díky tomu, že zachycuje UV filtr a přeměňuje ho na neškodné teplo, je často součástí opalovacích přípravků. Pokožku nezatěžuje ani nedráždí a je tak vhodný také pro pokožku citlivou a dětskou. Nejčastější využití oxidu titaničitého při výrobě domácí kosmetiky je výroba opalovacích krémů, minerálních makeupů, tvářenek a bronzerů a očních stínů. 

Snažíme se šetřit jednorázovými obaly, proto vaši objednávku zabalíme do perfektně vyčištěných skleněných zavařovaček nebo jiného typu obalu, jako je malý plastový sáček nebo mistička s víčkem, které nám přinesli zákaznice a zákazníci.

Zrušit výběr

Oxid titaničitý není rozpustný ve vodě, ani v tuku, ale dá se snadno použít do výroby dekorativní minerální kosmetice, kde společně s oxidem zinečnatým pomáhá ladit kryvost makeupu, tvářenek, bronezerů a očních stínů. Oxid titaničitý ve vašem makeupu chrání vaši pokožku proti slunečnímu záření.

INCI: Titanium dioxide

Velikost

1 g, 10 g, 20 g, 50 g, 100 g, 200 g

Katalogové číslo: - Kategorie: ,
Updating…
  • Žádné produkty v košíku.